1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Jeroen vertelt

jeroen verteltJeroen van Zoelen is op vakantie geweest met de Ronnie Tober Foundation. Bij ’t Plein vertelt hij hoe de vakantie is geweest.

 ‘We zijn 4 dagen naar Valkenburg geweest. Met de trein. We moesten 3 keer overstappen. Toen we aankwamen gingen we naar het hotel. Daar had ik een kamer samen met Jean. Na het uitpakken van de koffers zijn we koffie gaan drinken. Er was van alles te doen: bingoavond, maar daar hadden Jean en ik geen zin in. Wij zijn naar de kroeg geweest.

Lees meer...

Een van de boegbeelden van de Foundation is overleden

Op 20 januari 2011 is Mario van der Ende overleden.
 
Mario was een van de Boegbeelden van de Ronnie Tober Foundation.

Lees meer...

De man van onze beschermvrouwe is overleden.

Zeer geschokt ,zijn wij door het bericht van overlijden van de man van onze beschermvrouw Mevrouw M.M.F. Heijn-Everwijn Lange.De heer Albert Heijn heeft samen met zijn vrouw een belangrijke stem gehad in de oprichting van onze foundation. Daarvoor zijn wij de heer en mevrouw Heijn ook erg dankbaar

Wij willen graag de familie heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.

RTF-wandelaarster Inge Mol Koninklijk onderscheiden.

Breda, 29 april 2010.

Burgemeester Peter van der Velden heeft vanmorgen met zichtbaar plezier een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Inge Mol. Dat gebeurde in 'haar huis', haar bedrijf de Bredase Sociale Werkplaats.

Inge zet zich al jaren met hart en ziel in voor mensen die in een kwetsbare positie verkeren. Ze is de ogen, de oren en zeker ook de mond van mensen die zelf niet zo goed voor zichzelf op (kunnen) komen. Vanwege haar betrokkenheid en inzet in tal van organisaties en raden werd zij door de koningin benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.