1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Golftoernooi georganiseerd door eetcafé de 7e Hemel

Dinsdag 29 maart waren we de Foundation te gast bij een golftoernooi , dat was georganiseerd door Paul Joosten, eigenaar van eetcafé de 7e Hemel in Deventer, en Michael Gassner, golfpro van golfbaan de Scherpenbergh te Lieren.

Lees meer...

Benefietgaladiner 2007

De rode loper was zaterdag 17 november 2007 weer uitgerold voor alle bijzondere gasten van het vierde Ronnie Tober Foundation Benefietgaladiner 2007.
Monique Heijn, echtgenote van Albert Heijn, was één van de eerste die een tafel voor dit black tie event bestelde en was net als de familie Van Zuylen van Nijevelt onder de indruk van de gehele avond. Buitenpoort Catering heeft zichzelf wederom overtroffen met het geweldige diner en de schitterende entourage. De dansvloer was geregeld overvol, men zong mee met de belgische vedette CHRISTOFF, velen kregen kippevel van het emotioneel gezongen nummer "Barcelona" van JORGE EN EMILIA CASTRO en iedereen swingde mee met JUSTINE PELMELAY.
Uiteraard zong gastheer RONNIE TOBER ook een aantal prachtige songs zoals "With a song in my heart" en "Smile", nummers die ook op zijn nieuwe c.d. staan. Vele traantjes werden gedept bij de emotionele beelden van de DVD waarop te zien was wat de Foundation het afgelopen jaar met de opbrengsten heeft gedaan. Het publiek was dan ook erg gul met het bieden op veilingitems zoals creaties van Monique Collignon en Sheguang Hu. Maar ook op schilderijen van Riek Schagen, Jaap Baggen en het duet schilderij van Pim Smit en Herman Krikhaar. Cas Spijkers bood een diner voor 10 personen bij iemand thuis als veiling item aan. Maar men bood ook op een weekverblijf in het Princess hotel te Seefeld en een 9 daagse reis naar Brazilië. De veiling en de vele donaties heeft deze avond een bedrag opgeleverd van maar liefst €151.000,00.

Foto's: Jaro van Meerten, Annelies Prins

Meer artikelen...

  1. Nijmeegse vierdaagse 2007